RSS

ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ


Το ψωμί ήταν πάντα το βασικότερο είδος διατροφής των Ελλήνων. Η έλλειψή του έχει συνδεθεί με μεγάλη φτώχεια («είπε το ψωμί ψωμάκι»), και συνεπώς θεωρείται ιερό («μα το ψωμί που τρώω»).

Λένε ότι η πρώτη ζύμη εμφανίστηκε στην Αίγυπτο. Στην Αθήνα όμως του 5ου αιώνα μπορούσε κανείς να βρει πάνω από 70 διαφορετικούς τύπους ψωμιών. Πρώτοι οι Έλληνες διαπίστωσαν ότι η μίξη διαφορετικών αλεύρων δίνει καλύτερη γεύση και έβαλαν πρόσθετα στο ψωμί, όπως ξηρούς καρπούς, λάδι, ελιές, τυρί, μέλι κλπ.


Καλώς ήρθατε στο Φούρνο Αρβανίτης


Ότι τραβάει η όρεξη σας, τώρα εμείς σας το ετοιμάζουμε με συνταγή τη φροντίδα και εμμονή στην ποιότητα.
Όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και ζεστά, γιατί παράγονται στο εργαστήριο μας και προσφέρονται άμεσα στους πελάτες μας.
Λαχταριστές γεύσεις που θα γεμίσουν ενέργεια και υγεία τον οργανισμό σας.

Προϊόντα ημέρας, με όλες τις θρεπτικές αξίες.

Φρεσκοζυμωμένο χωριάτικο ψωμί με προζύμι, Ψωμιά διαφόρων τύπων (ολικής, σικάλεως κ.α.),  Κουλουράκια γλυκά, Κουλουράκια αλμυρά (διαίτης), Cookies, Κέικ, Τσουρέκια (σκέτα και γεμιστά), Λουκουμάδες, Μηλόπιτες, Γαλακτομπούρεκο, Μπακλαβά, Πολίτικο,  Γλυκά, Σάντουιτς, Σφολιάτες, Κρουασάν και πολλά ακόμη υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα αρτοποιίας.

Θέλουμε οι γεύσεις, η φρεσκάδα, οι παραδοσιακές συνταγές, τα αγνά υλικά, η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας να μας τοποθετήσουν πρώτους στις καρδιές των πελατών μας, μέσα από την πιο φιλική και ποιοτική καθημερινή εξυπηρέτηση.

Σας περιμένουμε να γευτείτε τα χειροποίητα προϊόντα μας!



Αφοι Αρβανίτη
Λεωφόρος Αθηνών
Αλίαρτος Βοιωτίας
Τηλ. 22680 22241