RSS

Θ.ΚΟΡΔΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.



     Στα μέσα της δεκαετίας του '50 η πρώτη γενιά με τον Αθανάσιο και την Μαρία Κορδώνη ιδρύουν την εταιρεία. Ήταν το 1955. Ξεκινούν σε δύσκολες για την εποχή συνθήκες να δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο των τροφίμων.
Η επιμονή τους και ο αγώνας μεγάλος. Με μεγάλη οξυδέρκεια και διαβλέποντας τις νέες ιδέες και τάσεις της αγοράς τα καταφέρνουν.

  Η δεκαετία του '70 ξεκινά και τους βρίσκει να έχουν πια δραστηριοποιηθεί και στο κομμάτι των αναψυκτικών και του ζύθου. Είναι από τους πρώτους αντιπρόσωπους των μεγάλων εταιρειών που έχουν έρθει πια στην Ελλάδα και κλείνουν αμέσως συμφωνίες μαζί τους για χονδρική και λιανική πώληση.

   Η δεκαετία του '80 τους βρίσκει εδραιωμένους στον χώρο με πολλούς πελάτες της περιοχής και όχι μόνο. Οι ανάγκες για ανανέωση των χώρων αποθήκευσης αλλά και των αυτοκινήτων είναι πια ορατές. Έτσι το 1985 η δεύτερη γενιά με τον Θεόκλητο Κορδώνη ξεκινά. Αγοράζονται με ιδίους πόρους οικόπεδα και κατασκευάζονται νέοι αποθηκευτικοί χώροι που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, ο στόλος των αυτοκινήτων μεγαλώνει και οι διανομές πια ξεπερνούν τα όρια της περιοχής αλλά και του νομού. 

     Η δεκαετία του '90 μας βρίσκει με ιδιόκτητα καταστήματα 200τμ για την λιανική πώληση των τροφίμων με ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους 850τμ και 250τμ με 5 αυτοκίνητα διανομής αναψυκτικών μπύρας και ποτών και μια συνεχή ανοδική πορεία της εταιρείας. Το 1994 η εταιρεία μηχανογραφείται και οι νέες τεχνολογίες είναι ένα σημαντικό εργαλείο για μας.

Αρχές της νέας χιλιετίας πια εξοικειωμένοι και με το internet βαδίζουμε πιστεύοντας ότι η νέα τεχνολογία θα μας βοηθήσει να κάνουμε καινούργιους φίλους και καινούργιους πελάτες διατηρώντας σταθερά τους παλιούς κάνοντας ευκολότερη, γρηγορότερη και καλύτερη την συνεργασία μας μαζί τους.

   Τα επόμενα χρόνια λοιπόν αναμένονται συναρπαστικά καθώς θα βλέπουμε τα αποτελέσματα των επιλογών μας. Τα χρόνια που πέρασαν οι εμπειρίες μας και το κέφι που έχουμε για αυτή την δουλειά μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον.
Η ιστορία λοιπόν συνεχίζεται........  

Για περισσοτερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα:  http://www.kordonismarket.gr


 

Θ.ΚΟΡΔΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
Άσκρη Θηβών, Τ.Κ.32002
Τηλ.:(22620) 67210 Fax: (22620) 67747